www. turaoldal .hu

Minden, ami Túrázás, Túlélés, Természet

Főoldalwww.turaoldal.hu TúráinkBakancsos és bringatúrák 2011-től TermészetjárásTurista alapismeretek, természetvédelem, extrém helyzetek Magyarország élővilágaelovilag.turaoldal.hu Túrablog blog.turaoldal.hu Facebookfb.com/turaoldal.hu
www.turaoldal.hu
Minden, ami túrázás, túlélés, természet
E-mail: info@turaoldal.hu
fb.com/turaoldal.hu (fotóink)
2011-2017

V
K

Természetjárás » Személyes » Pár szó rólunk

Weboldalunk már 2011. vége óta üzemel, eddig mégis úgy alakult, hogy a bemutatkozásunk elmaradt itt. Most ezt is igyekszünk pótolni, szólnánk pár szót magunkról.

Ismerjük egymást már 2004. szeptembere óta, de a közös túrázás gondolata valamiért csak jóval később ékelte be magát az elménkbe. Előtte valószínűleg ki-ki elvolt a barátnőjével, nem ötleteltünk egyéb lehetőségeken - de mint mondani szokás, a természet utáni vágy végül úgyis elér mindenkit...

Ha esetleg érdekel még rólunk pár infó, akkor elérhettek minket fb-on turaoldal.hu néven, illetve a info@turaoldal.hu e-mail címen is.

Az aktuális túraterveink eme linken érhetőek el, igyekszünk frissen tartani a leírtakat :)

Forrás: 1. |
Írta / szerkesztette: Viktor és András|
Utolsó módosítás: 2016.03.17.

András

K vagyok, 1990. tavaszán láttam meg a napvilágot. Már gyerekkoromban a természet rabja lettem, mindigis vágytam arra, hogy szabaduljak a betondzsungelből. Szerencsére már a Viktorral való túrázás előtt is viszonylagos rendszerességgel kirándultam, így folyamatosan erősödött bennem az erdőkhöz-hegyekhez való kötődés.

Későbbi túratársamat a középiskolában ismertem meg, mindketten a Karinthy Frigyes Kéttannyelvű Gimnáziumban tanultunk és érettségiztünk. Én később az ELTE TTK-ra jártam, majd diplomáztam - ott szereztem meg a matematikus és biológus oklevelemet.

Időközben még elvégeztem egy túravezető képzést is, csak hogy még változatosabb módokon legyünk képesek eltévedni, ily módon is élvezve az erdők csodáit :)

Jelenleg matematikusként dolgozom, illetve rendszeresen vállalok korrepetálást és felkészítést is matematikából. Asszem itt a reklám helye, a matekos weboldalam a következő: www.matematikam.hu

A túrázás, pontosabban a természetjárás az életem része, sőt célja is lett. Egy olyan hobbi, amit nem tudok máshoz hasonlítani - a túrázás, bringázás, barlangászás, kenuzás, sziklamászás, via ferratazás és a magashegyi túrázás mind-mind tökéletes időtöltések.

Naplemente és sziluett a Vitányvárból

Viktor

V bemutatkozása hamarosan jön, addigis:

1989-ben született, ő is a fővárosban járta az iskoláit. Gyerekkorában tőle sem állt távol a kirándulás és a természet. A Karinthy Frigyes Kéttannyelvű Gimnázium után a BME VIK-en tanult, majd lett okleveles villamosmérnök. Végzése óta egy közepes méretű cégnek dolgozik, részletesebben erről majd ő mesél.

Rendelkezik bizonyos barlangász múlttal is, apjával rendszeresen jártak kúszni-mászni a föld alatt, illetve új járatokat felfedezni.

2015-ben kezdtünk el falat mászni illetve boulderezni, szerencsére érezzük magunkon folyamatosan a fejlődést :)

Idén tervezi a Kinizsi100 teljesítését, illetve a a tavalyi Alpok-túra sikerén felbuzdulva nyárra tervben van két magashegyi túránk is.

A Júliai-Alpokban, háttérben a Triglav csúcsa


| www.turaoldal.hu | 2011-2017 | V, K | Minden, ami Túrázás, Túlélés, Természet | info@turaoldal.hu |