www.turaoldal.hu
Minden, ami Túrázás, Túlélés, Természet
Végh Viktor, Koczog András
2011-2019
info@turaoldal.hu
fb.com/turaoldal.hu

Facebook

TúraBlog

Az eddigi túrázással és természetjárással kapcsolatos, illetve blogunkban szereplő cikkeink összegyűjtve egy táblázatba, nem csak a természettel kapcsolatban. Lehet keresni, rendezni, nézelődni a bejegyzések között

Eddigi túráink »

Természetjárással kapcsolatos cikkeink »

Létrehozás dátuma: 2016.04.20.
Utoljára módosítva: 2017.10.25.
Írta: Viktor, András,
   » Személyes

TúraBlog cikkei

Weboldalunkon már régóta teszünk közzé általunk írt cikkeket, illetve linkeltünk is írásokat, gyűjteményeket, de idővel rá kellett jönnünk, hogy nem feltétlen férünk bele a túrázás, túlélés, természet témakörökbe - más témákkal is szívesen foglalkoznánk.

Nem csak a hazai természettel és élővilággal kapcsolatban írnánk, hanem a Kárpát-medencéből kilépve a Föld egészének élővilágával szeretnénk foglalkozni, hisz megannyi érdekes és fontos hír érinthet vagy érdekelhet mindannyiunkat. Eddig is volt példa arra, hogy a weboldalunkon túlléptünk a hazai viszonyokon (például az Alpokban tett túráink, vagy a sivatagi túlélésről való elmélkedésünk is Magyarországon kívüli téma), de immáron egy olyan fórumot szerettünk volna, ami nem borítja fel a weboldalunk alapjait - ez a blogrész erre pedig tökéletesen alkalmas lehet.

Viszont nem csak feltétlen a természet és túrázás témakörét szeretnénk érinteni, hanem más gondolatok is vannak, melyek a turaoldal.hu fő profiljába kicsit sem illenek, ezen a részen viszont teret adunk majd azoknak is. Nekem például a tanítás és matematika témakörök kiemelten fontosak, de valószínűleg az egészségügy, politika, gyűjtemények, fotóválogatások, stb... is szerepelni fognak valamilyen formában az oldalon. Természetesen úgy oldjuk meg a site működését, hogy a tisztelt látogató ne egy katyvaszt kapjon, hanem egyszerűen tudjon válogatni az őt érdeklő témákban, a számára érdekteleneket pedig el tudja kerülni.

Egy újítás, hogy a cikkeket összekapcsoltuk a facebookkal, az írások alatt pedig van kommentelési lehetőség is.

Kellemes böngészést és olvasást!


| www.turaoldal.hu | 2011-2019 | Végh Viktor, Koczog András | Minden, ami Túrázás, Túlélés, Természet | info@turaoldal.hu |