www.turaoldal.hu
Minden, ami Túrázás, Túlélés, Természet
Végh Viktor, Koczog András
2011-2019
info@turaoldal.hu
fb.com/turaoldal.hu

Facebook

Evezés a Dunán » 2018.09.15-16.

Viktor gyors összefoglalója:

RómaiPartról indultunk - onnan 2 km a Sziget csücske, de felmentünk Luppa-szigetig, itt ittunk egyet. Itt váltott le a Bazsi kormányosként, de a Megyeri-híd alatt 3 spirált tettünk, ezért hamar leváltottuk. Urbi egész jó kormányzott aztán. Ezután elmentünk a távvezetékig (Szentendre előtt), majd Szentendre Postás strand. Itt fürdés.

Ezután jött a szenvedés az erős árral, majd a bénázásom a kormányzással. Innen csak Urbi kormányzott. Szentendre végénél még kikötöttünk, elmentek a boltba. Eleveztünk a határcsárda mellett, majd még tovább (kb. félút Szentendre és Leányfalu között) itt már egész jól ment az evezés, de még mindig baszott erős szembeszél volt. Bazsi közben rosszul lett. Este tűz + sütögetés + iszogatás.

Másnap délkörül/után indultunk, addig kártyáztunk. Visszafele könnyebb volt. Megálltunk a boltnál megint, illetve utána a Postás strandon. Itt kártyáztunk, majd visszafele még a távvezeték alatt illetve a Szentendrei sziget csücskénél. Itt szép fák vannak, illetve fotózkodtunk.

Túra ideje: 2 nap
Éjjelek kint: 1 éj
Megtett táv: 31.2 km
Szint: +0 / -0 m
   » Kenutúra

Túraösszefoglaló

Tájegység: Duna
Túra ideje: 2018.09.15-16. » 2 túranap » 1 éj a szabadban
Táv és szint: → 31.2 km ↗ 0 m ↘ 0 m
Táv-szint arányok: Szintemelkedés: +0 m/km
Szintereszkedés: -0 m/km
Szintváltozás: 0 m/km
MTSZ pont: 90 pont
Most külön túráztunk: Viktor túrája
Túra útvonala: Római Part, Szentendre, Leányfalu, Szentendre, Római Part
Infó, ötlet: - nehéz a kormányosok élete ... :)
- a nagyon megterhelt kenut nehézkes hajtani
- Viktor most Sunkellal, Bazsival, Urbival, Kristóffal, illetve Gézáékkal evezett
- pontszámításhoz: folyásiránnyal szemben 6 óra haladás (6×10p), folyásirányban pedig 3 óra (3×6p) + sátrazás (6p) + vándortúra (2×3p)
| www.turaoldal.hu | 2011-2019 | Végh Viktor, Koczog András | Minden, ami Túrázás, Túlélés, Természet | info@turaoldal.hu |